Kunderne siger

Vi har for 3 år siden købt en ejendom hvor til der var oliefyr.
Oliefyret var både dyrt og komplicerede, og vi var derfor i overvejelsesfasen om det skulle udskiftes med et pillefyr. Vi kontaktede efterfølgende Büchert VVS som levede op til en god service med åbenhed og rådgivning om at spare penge ved at benytte en varmepumpe istedet. Det takkede vi ja til og er yderst tilfredse. 
Der er som nævnt god service i form af god rådgivning da de ved hvad de har med at gøre og kan hjælpe en på rette vej.

Jutta og Leif Mark, Grøngrøft

Vi har gennem mange år haft et frugtbart samarbejde med Büchert VVS. De leverer gode faglige løsninger, der gør hverdagen lettere for os.

Jan Lembke, Breeders of Denmark

I 2013 skulle vi finde en anden VVS installatør. På en af vores ejendomme havde en lejer haft Büchert VVS til at udføre et stykke arbejde. Jeg kunne straks se, at det var et effektivt firma. Derfor aftalte jeg med indehaver Thomas Büchert, at de skulle udføre et par opgaver for os.

 

Vi lægger især mærke til, at hans folk bliver ved opgaven, indtil den er udført. Det er jo for dyrt, hvis medarbejderne hele tiden bliver taget væk fra opgaven. Vi har cirka 200 lejemål, så der er ofte opgaver på VVS-delen. Vi har et fint forhold til de enkelte medarbejder og kontakter gerne den montør, som plejer at betjene pågældende ejendom.

Ejendomsselskab Svend Nikolajsen

Dansk EA ApS har igennem flere år haft et virkelig godt samarbejde med Büchert VVS og indehaver Thomas Büchert. Arbejdet udføres altid professionelt og med meget stor entusiasme. Jeg kan på det kraftigste opfordre andre til at benytte Büchert VVS.

John Wehner, Dansk Ejendomsadministration

Jeg er super glad for samarbejdet med Büchert VVS, fordi der ikke er langt fra bestilling til handling. De er super effektive, fleksible, ærlige og ligetil. Jeg sætter stor pris på deres høje faglige ekspertise inden for branchen og ikke mindst deres specielle og individuelle løsninger, som skræddersyes til mine cafeer. Og ja – resultatet er altid 100 % i orden.

Gry Kibsgaard, indehaver af Cafe Kridt

”Vi har udskiftet vores oliekedel til en ny kondenserende oliekedel. Det har allerede medført en besparelse på 50 %. Büchert VVS stod for rådgivning, vejleding og alt koordinering i forbindelse med konverteringen. Vi er super glade og tilfredse.”

Gitte og Allan Hadberg, Sdr. Vilstrup, Haderslev

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Büchert VVS. De er fagligt kompetente, kommercielt indstillet, fleksible og resultatorienteret. Vi har samarbejdet gennem flere år, og samarbejdet tager utvivlsomt til i årene fremover. Vi kan varmt anbefale Büchert VVS som samarbejdspartner.

Bo Svenningsen, Bo-To Ejendomsadministration ApS