Køkken og bad

Skal du have nyt badeværelse eller renoveret og moderniseret det gamle? Vælg et samarbejde med Büchert VVS og få et resultat i topkvalitet.

bad-buchert-vvs

Start hos os. Vi kommer gerne ud til dig og ser på mulighederne for dit badeværelse. Sammen gennemgår vi dine ønsker for dit drømmebadeværelse. Efter vores besøg får du et uforpligtende tilbud på et attraktiv badeværelse.

Vi klarer totalentreprisen

Büchert VVS har mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser. Vi ved præcis, hvordan vi hjælper dig med at forene funktionalitet og æstetik. I samarbejde med dygtige underleverandører klarer vi gerne totalentreprisen og koordinerer samarbejdet.

Badeværelser i høj kvalitet

Dit badeværelse bygges af faguddannede VVS’er og alt kloakarbejde udføres af vores autoriserede kloakmester. Sammen med et bredt udvalg af de bedste mærker inden for sanitet giver det dig et unikt slutresultat.

kokken-buchert-vvs

Nyt køkken

Büchert VVS hjælper dig naturligvis også, når du vil vedligeholde, renovere eller bygge nyt køkken. Vi håndterer alt VVS-arbejde i køkkenet og er eksperter i de installationer, der fra tid til anden har brug for vedligehold eller udskiftning. Vi arbejder f.eks. med rørføring, gulvvarme, vand, afløb og demontering samt montering.

Derfor skal du vælge Büchert VVS til køkken og bad:
• Håndterer projektet fra start til slut.
• Indsigtsfuld rådgivning.
• Stort produktkendskab.
• Økonomisk attraktiv løsning.

vola-bad-buchert-vvs

Har du brug for modernisering eller nyt køkken og bad?

Kontakt Büchert VVS på 74 52 52 54 hvis du vil modernisere eller bygge nyt badebadeværelse og køkken. Vi kommer gerne ud til dig. Gennem en snak om dine drømme, får du et 100 % tilpasset tilbud på dit nye bad eller køkken.